Японска торта само с две съставки

Време на приготвяне: 80 минути Порции: 5

Японска торта само с две съставки

Продукти:

3 големи яйца

490 грама млечен шоколад

Приготвяне:

Разделете белтъците от жълтъците. Разтопете шоколада на водна баня, след което го оставете да се охлади. Докато се охлажда може да разбиете белтъците на твърд сняг. Прибавете жълтъците към охладената шоколадова смес и разбъркайте с помощта на сладкарска бъркалка. Накрая постепенно и с леко бъркане сложете белтъците.В малка тавичка поставете на дъното и по стените хартия за печене и изсипете тестото. Печете в предварително загрята фурна на 170 градуса за о

 

az-jenata.bg

 

 

Четете още: И фараоните са пийвали биричка

Коментари

Живот
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата