IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
16:02 | 5 декември 2014
Обновен: 00:28 | 23 март 2024

Ева Мендес не дава на Райън Гослинг да говори с бившата

Актьорът има забрана да общува с Рейчъл МакАдамс

По материала работи: Юлиян Атанасов
Ева Мендес не дава на Райън Гослинг да говори с бившата

 

Ева Мендес забранила на Райън Гослинг да разговаря с бившата си приятелка Рейчъл МакАдамс, пише dnes.bg. От много време се говори, че 40-годишната актриса не харесва приятелските отношения между своя любим и бившата му половинка, и явно след появата на дъщеря им звездата се чувства достатъчно силна да налага забрани.
Преди два месеца Ева и Райън станаха родители на дъщеря и именно поздравително обаждане по този повод от страна на Рейчъл станало повод за крайното решение на актрисата.
Източник сподели: „Рейчъл имаше най-добри намерения, когато се обади. Тя искаше да поздрави Райън за бебето, но и да разбере как се справя той“. Именно този телефонен разговор обаче създал проблеми между новите родители.
Същият източник продължава с разкритията си пред National Enquirer: „Той бе причина за голяма сцена. Сега Ева забрани на Райън да говори с Рейчъл“.
Междувременно Мендес наскоро сподели, че откакто е майка, е прекарала някои от „най-дивите си нощи“ и че все още тя и любимият ѝ се грижат сами за своята дъщеря.

 

Коментари

Новини Варна