IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
19:40 | 5 декември 2014
Обновен: 05:36 | 20 април 2024

Джъстин Бийбър се изнесе. Съседите в еуфория от новината

Измисленият певец ще се мести в Лос Анджелис.

По материала работи: Деян Михайлов
Бийбър свалял сестрата на Ким Кардашиян. Гомес го изгони

Джъстин Бийбър най-накрая се изнесе от огромния си апартамент в Бевърли Хилс. Съседите му са в еуфория от щастливата новина и дори подготвят парти заради щастливото събитие, съобщават световните новинарски агенции, цитирани от Днесбг.

Канадецът отдавна бе като трън в петата на целия квартал, тъй като постоянно създаваше проблеми с шумните си партита и изцепки. Той нае мястото през юни тази година.

На 24 юни, няколко дни след настаняването му, започнаха първите оплаквания. На 3 юли съседите наеха допълнителна охрана на сградата от страх, че постоянните гости на звездата може да създадат проблеми.

На 21 юли полицаи посетиха 6 пъти дома на Бийбър в рамките на една вечер заради оплаквания на съседи. На 29 юли полицаите отново бяха в сградата, този път, за да дадат указания на съседите как да се справят с певеца. На 15 октомври Джъстин вдигна мащабно парти и се наложи органите на реда да се появят отново и да озаптят него и гостите му. Говори се, че певецът усилено си търси ново жилище в Ел Ей.
 

Коментари

Новини Варна