Пюре от тиквички с копър

Време на приготвяне: 30 минути Порции: 4

Пюре от тиквички с копър

Продукти:

2 тиквички

1 връзка копър

сол

60 мл олио

черен пипер

 

Приготвяне:

Обелете тиквичките. Настържете ги на едро ренде. Сварете ги на бавен огън във вода, колкото да ги покрие. Трябва да се сгъстят. Овкусете със сол и черен пипер. Разбърквайте непрекъснато. След като водата започне да извира, долейте олиото и запържете. Подправете с копър. Свалете от котлона, охладете и пасирайте.

 

az-jenata.bg

 

Четете още: Американски ресторант предлага бургер с печени тарантули

Коментари

Живот
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата