IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
09:11 | 8 декември 2014
Обновен: 15:52 | 11 май 2024

Любовен хороскоп за 8 – 13 декември 2014

Очаква ви много романтика

По материала работи: Лиляна Трънкова
Любовен хороскоп за 8 – 13 декември 2014

Настъпват дни на романтика, подобряване на комуникацията и шанс за нова любов. Декември е положителен на този етап по отношение на любовта. Вижте какво ви очаква в седмицата между 8 и 14 декември.

Овен

Това как се чувствате и изглеждате ще зависи пряко от отношението на любимия човек към вас. Ако той или тя ви карат да се чувствате обичани и щастливи, ще бъдете в отлична форма. В случай, че се породи неразбирателство между вас през тази седмица, това ще ви накара да се замислите дали има смисъл да продължите взаимоотношенията помежду ви.

Телец

Основен приоритет за обвързаните Телци е духовната връзка с половинката. Ще се чувствате сигурно, само ако споделяте една философия и разбирания за живота около вас. От друга страна дори и да имате леки разминавания в идеологията, това ще ви помогне да опознаете по-добре любимия човек.

Ако търсите нова любов, трябва да преосмислите добре своите приоритети и това, което искате да получите от любовта.

Близнаци

На път сте да увеличите положителните емоции по отношение на любовта. Има нещо в миналото ви, свързано със стара любов, което може да излезе наяве и ви притеснява. Бъдете спокойни. Сегашният ви партньор е много възможно да прояви разбиране за миналото. Вашата мечтана любов е възможна. Всичко, от което се нуждаете е малко повече вяра.

Рак

Отношенията с любимия човек са на път да се хармонизират. Истинска обич, романтика и едни и същи ценности ще споделяте с партньора. Вашата ангажираност един към друг ще бъде възстановена. Опитайте се да запазите тази хармония.

Лъв

За някои Лъвове през тази седмица може да се появи някаква офис романтика. Възможно е и да споделите на колега за вашето увлечение. Най-хубавото е, че няма да останете разочаровани от тази нова тръпка.

Дева

Любовният потенциал се покачва и при представителите на зодия Дева. От сряда до 3 януари 2015 година Венера ще бъде във вашия сектор на удоволствието и романтиката. Обвързаните ще бъдат удовлетворени от любовта, а самотните може да срещнат нова любов.


Везни

За тези от вас, които скоро са срещнали нова любов, моментът е подходящ да представите любимия човек на близките си. Ако сте от дълго време във връзка, вероятно ви предстои обсъждане на въпрос, свързан с общо съжителство, преместване или закупуване на жилище. През тази седмица ще ви вълнуват въпроси главно свързани с бита на семейството.

Скорпион

Ще настъпи драстично подобрение на комуникацията с партньора. Ще обсъдите важни въпроси, засягащи общото ви бъдеще. Разговорите ще доведат до положителен резултат.

Стрелец

Финансовото ви състояние ще се подобри значително, а с това и отношенията с любимия човек. Ще имате подкрепа от страна на партньора за цели, които сте си поставили преди време. Ще засилите доверието един към друг, което ще помогне допълнително за подобряване на вашата връзка.


Козирог

Една от най-добрите седмици от месеца в сектора на любовта за Козирозите ще бъде тази. Ще се чувствате по-красиви, желани и наистина ще привличате като магнит към себе си любовта. Дните ще са щастливи не само за тези от вас, които имат партньор до себе си, но и за други, които търсят своята сродна душа.

Самотните представители на тази зодия нека обърнат повече внимание на комуникацията. Имат шанс за нова любов.

Водолей

Обвързаните Водолеи ще се нуждаят от повече уединение с любимия човек. До 3 януари имате възможността да прекарате повече време заедно, да планирате пътувания и активности, в които да сте с любимия човек. Самотните да не скучаят. Ако има някои около вас, който е привлякъл вниманието ви, действайте.

Риби

Много романтика очаква и влюбените риби. Ще разширите хоризонтите на вашата връзка. Ще правите планове за бъдещето заедно, а любимият човек е много вероятно да ви изненада приятно. Ако търсите нова любов, след неделя потенциалът ви за нова връзка ще се покачи.

 

 

 

Коментари

Новини Варна