Ароматни пилешки гърди с пармезан и чесън

Време на приготвяне: 45 минути Порции: 6

Ароматни пилешки гърди с пармезан и чесън

Продукти:

6 броя пилешки гърди

1 чаша галета

½ чаша пармезан

2-3 скилидки чесън

2-3 супени лъжици зехтин

черен пипер

сол

риган

кориандър

 

Приготвяне:

Пресовайте чесъна с пресата. Смесете го със зехтина. В отделна купа смесете галетата с пармезана и сухите подправки. Разбъркайте добре. Всяко парче месо потапяйте първо в зехтина и чесъна, а след това в сухите съставки, докато полепнат напълно. Печете пилешките гърди в намаслена тавичка като ги поръсите допълнително с пармезан. Фурната трябва да е предварително загрята на 180 градуса. Печете до получаване на златиста коричка.

 

az-jenata.bg

Четете още: Червеното вино – най-големият враг на кожата сред алкохолите

Новини

Коментари

Живот
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата