Варна °
fallback
Живот
00:01 | 6 май 2018
Обновен: 03:48 | 15 юни 2025

Агнешко с лук и картофи

По материала работи: Слав Велев

Продукти: 2-2.5 кг агнешко 4-5 връзки пресен лук 100 г масло сол 1 връзка магданоз 300 мл бяло вино черен пипер девисил джоджен 2 кг пресни картофи 1 ч. чаша вода  

Приготвяне: Агнешкото се почиства и осолява. Правят се разрези, в които се слагат парченца масло. 

Останалото масло се слага под и около месото. Заливаме с бялото вино и водата. 

Прибавят се картофите, пресния лук и магданоз и всичко се разбърква добре. 

Подправяме с черен пипер, джоджен и девисил на вкус. Покрива се с фолио и се пече около 2-2.5 часа.

 

 

Автор на статията:
Слав Велев
0 коментара
fallback
fallback