Варна °
fallback
Живот
00:01 | 6 май 2018
Обновен: 03:49 | 15 юни 2025

Агнешки дреболии на фурна

По материала работи: Слав Велев

Продукти: 1 кг агнешки дреболии 4 връзки пресен лук 2 връзки пресен чесън 4 червени чушки може и люти 100 г масло сол, черен и червен пипер

Приготвяне: Дреболиите се измиват и нарязват на малки парчета. Лукът, чушките и чесънът също се нарязват на ситно. Месото и зеленчуците се поставят в глинено гърне или тавичка като се овкусяват с черен, червен пипер и сол. Добавя се и маслото и малко водичка.

Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност (ако ще печете в глинен съд, не загрявайте предварително фурната). След като месото е готово се сервира със салата, ориз или печени картофи.

 

 

Автор на статията:
Слав Велев
0 коментара
fallback
fallback