IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
11:25 | 15 декември 2014
Обновен: 12:01 | 18 май 2024

По стъпките на Пепеляшка, или как котаракът-крадец се превърна в котката Матроскина (ВИДЕО)

Котка-крадец влезе павилион летището на риба във Владивосток, разкъса пакети, и опропасти калмари и сушена риба за 63000 рубли. След този инцидент, хокейният клуб “Адмирал” се обърна към ръководството на летището се обърна с молба да му даде една котка.

По материала работи: manager
По стъпките на Пепеляшка, или как котаракът-крадец се превърна в котката Матроскина (ВИДЕО)

Истинска коледна приказка се случи с котката, която стана известна в интернет, след като влезе в магазин за риба на летището във Владивосток и си направи наистина кралска вечеря.

Котката-крадец, която първоначално всички мислеха за котарак, влезе в павилион за риба на летището във Владивосток, разкъса пакети, яде и унищожи калмари и сушена риба. Компанията, от чиито павилион бяха отмъкнати деликатесите, наложи вземане към летищните власти от 63000 рубли. След инцидента, котката изчезва. Но след известно време става ясно, че не е много трудно да бъде заловена, тъй като е чест посетител на летището.

След като крадецът бе намерен от летището веднага започват кампания да й намерят стопанин. Така ловкият крадец става част от владивостокския хокиен клуб "Адмирал. "Моряците" решават да направят котака талисман на клуба. Между другото президентът на "Адмирал" Александър Могилни установено, че това не е котарак, а  котка. “Първоначално исках да го кръстя Матроскин, но след като стана ясно, че е котка й дадохме името Матроскина”, споделя Могилни  за РИА новости. От "Адмирал" обещаха да компенсират всички материалните щети, причинени от новия Матроскина на  магазина за риба.

Маня Петрова

 

Коментари

Новини Варна