IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
09:34 | 9 август 2018
Обновен: 13:15 | 13 май 2024

Приеха Матю Пери по спешност в болница

Актьорът имал перфорация на стомашно-чревния тракт

По материала работи: Пламен Янков
Приеха Матю Пери по спешност в болница

Матю Пери е претърпял спешна операция в Лос Анджелис, заради перфорация на стомашно-чревния тракт. Гастроинтестиналната перфорация причинява тежка стомашна болка, втрисане и може да е фатална, ако не се вземат мерки.

 

Сега актьорът се възстановява от изненадващата операция и моли за уединение, докато не приключи лечението му. Неговият представител е казал пред E! News, че Матю е много благодарен за загрижеността на феновете, отбелязват от teenproblem.net.

 

Гастроинтестиналната перфорация се появява, когато се образува дупка през стомаха, дебелото черво или тънките черва. Това може да се дължи на редица заболявания - колит, апендицит, болестта на Крон. Състоянието е животозастрашаващо, ако не се предприеме ранно лечение, може да доведе до сепсис или смърт.

 

Не е дадена детайлна информация за операцията на звездата от "Приятели". Но се знае, че Матю Пери преди е имал проблеми с алкохола, което може да е довело до храносмилателно разстройство.

Коментари

Новини Варна