Телешко филе миньон

Време на приготвяне: 15 минути Порции: 1

Телешко филе миньон

Продукти:

150 г телешко бонфиле

½ чаена лъжица пресен черен пипер

сол на вкус

¼ чаша балсамико

¼ чаша сухо червено вино

Приготвяне:

Поръсете филето с черния пипер и солта от двете страни. Загрейте тиган на средна към висока температура. Поставете стека в горещия тиган, запържете от всяка страна за една минута или докато покафенее. Намалете котлона на слабо, добавете балсамикото и червеното вино. Гответе за по 4 минути от всяка страна, като междувременно обливате със сос. Сервирайте веднага като полеете с една лъжица от образувалия се в тигана сос.

 

az-jenata.bg

Четете още: Шоколадов шейк с мента и ванилия

Новини

Коментари

Живот
Новини Варна
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата