IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
08:57 | 16 ноември 2018
Обновен: 04:50 | 30 април 2024

Френски рапър замеси името на Брижит Макрон в неприличен контекст

В песента рапърът непрестанно повтаря "Мамчета като Макрон", а после уточнява какво би искал да направи с тях

По материала работи: Слав Велев
Френски рапър замеси името на Брижит Макрон в неприличен контекст

Музикалната компания Юнивърсъл премахна песен от подготвяния за издаване албум на френския рапър от конгоански произход Калаш Криминел, чието истинско име е Амира Казиамина. Причината е, че в парчето се споменава името на френската първа дама в доста нецензурен контекст, пише в. "Фигаро".

 

Песента "Cougar Gang" трябваше да бъде първата в албума на Калаш Криминел, озаглавен "Ямата на лъвовете". В песента рапърът непрестанно повтаря "Мамчета като Макрон", а после уточнява какво би искал да направи с тях, като текстът бил толкова нецензурен, че "Фигаро" коментира, че приличието не му позволява да го цитира.

 

Премиерата на албума е на 23 ноември и сега той ще излезе без парчето, в което се говори за първата дама.

 

Самият Калаш Криминел казва, че Елисейският дворец се оплакал на музикалната компания, че парчето било прекалено полемично. В парчето музикантът определя Брижит Макрон като Cougar (на английски език: зряла жена, поддържаща връзка с по-млад мъж). Криминел е заснел към парчето и клип, който напомня обстановката в Елисейския дворец.

 

Рапърът признава, че е останал огорчен, че песента е била извадена от албума и споделя, че чрез нея е искал да се обясни в любов на жените-кугъри. "Мисля, че това са жени, които заслужават много любов и трябва да им я дадем, както Еманюел Макрон прави с Брижит", казва рапърът.

 

Dariknews.bg

Коментари

Новини Варна