IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
19:29 | 23 януари 2015
Обновен: 13:47 | 27 април 2024

Леонардо ди Каприо и Риана били гаджета на майтап

Звездите просто се забавляват заедно

По материала работи: Юлиян Атанасов
Леонардо ди Каприо и Риана били гаджета на майтап

Романът между Леонардо ди Каприо и Риана не е сериозен. Говореше се, че 40-годишният актьор и 26-годишната певица са започнали връзка малко след като холивудската звезда прекрати отношенията си с германския модел Тони Гарн в края на миналата година. Леонардо и Риана обаче не излизат наистина, а просто се забавляват заедно.
Източник издаде по темата: „Те се забиха. След раздялата си Лео започна да пише отново на Риана и решиха да се позабавляват. Той отново е необвързан и реши да се върне обратно в играта. Нито един от двамата не се опитва да превърне това в нещо повече. Той я харесва и те се наслаждават на отношенията си. Това е един вид сделка без условия“.
Всъщност Леонардо ди Каприо и певицата имат общо минало. За пръв път двамата били забелязани заедно на купон във вила в Лос Анджелис още през месец май 2009 година. През 2011 пък актьорът и Риана флиртували по време на музикалния фестивал Coachella в Индио, Калифорния.
За последно двамата са забелязани заедно в хотел в Западен Холивуд само преди седмица.

 

Коментари

Новини Варна