IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
21:30 | 1 февруари 2015
Обновен: 15:16 | 15 май 2024

Мъж имал едногодишна, сексуална връзка с делфин

Малкълм Бренер настоява, че е бил съблазнен от Доли

По материала работи: manager
Малкълм и Доли, 1971 г.

63-годишният Малкълм Бренер казва, че „връзката“ му с делфина Доли започнала във Флорида, а сега разказва в подробности за техния романс и любовен живот в нов документален филм.

Мъжът, който имал едногодишна афера с делфин, казва, че това се е случило, само защото ТЯ го съблазнила.

В новия документален филм „Любов с делфин“ (Dolphin Love), Бренер разказва как си паднал по Доли, след като тя го съблазнила.

Животното изразило желанията си съвсем ясно, твърди 63-годишният мъж.

В 15-минутния филм Бренер разказва: „Започнах да я галя по гърба и плъзнах ръката си надолу, към опашката ѝ“.

„И докато правех това, Доли започна бавно да се обръща по корем“, споделя още той.

След това нещата се нагорещяват и на зрителите на филма е представена анимация, показваща какво е да правиш секс с делфин, пише британското издание The Mirror.

Когато всичко това се случило, през 1971 г., Бренер работел като фотограф и имал почти постоянен достъп до делфинариума в Сарасота, щата Флорида, където живеел.

Бренер е обсъждал преживяванията си с делфина и преди, в своята книга „Мократа богиня“ (Wet Goddess).

В интервю с The Mirror от миналата година, той казва: „Има нещо трансцедентално в това да правиш любов с делфин“.

„Имах свободен достъп до делфините. Сприятелих се с Доли, като плувахме заедно. Тя беше много специална“.

„Тя изрази намеренията си, като се позиционира по такъв начин, че телата ни да се търкат едно в друго“, споделя бившият фотограф.

„Първоначално не исках да я окуражавам, не бях заинтересуван. След време обаче се замислих ‚ами ако това беше жена, пак ли щях да измислям всички тези рационални извинения, за да не го направя?‘“.

„Говоря за връзка, защото си беше точно това. Когато Доли почина се почувствах ужасно. Изпаднах в депресия, която продължи пет години“, споделя Бренер.

Той вярва, че смъртта на делфина е била доброволна, че става въпрос за самоубийство.

Връзката между мъжа и делфина не е нарушила никакви закони, защото зоофилията става незаконна във Флорида едва през 2011 г.

Оттогава насам Малкълм е женен два пъти, но се описва, като „зоофил“ и споделя, че е имал сексуално изживяване с куче.

Той признава за изживяното с Доли, след като миналата година жена разкри, че е имала сексуално изживяване с мъжки делфин, като част от проучване.

Маргарет Хоу Ловат разкри, че е участвала в полов акт с делфин по време на финансирани от НАСА експерименти в края на 60-те години.

Експериментите се състояли в опити животните да бъдат научени на английски език. Маргарет се сближила с един от делфините – Питър – който постоянно се отърквал в нея, разказва тя в интервю за The Mirror.

Източник: Mirror UK

 

Коментари

Новини Варна