IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
13:50 | 2 февруари 2015
Обновен: 09:45 | 6 май 2024

Кльощавите модели вече не са на мода

Дебелана стана хит във Великобритания

По материала работи: Юлиян Атанасов
Кльощавите модели вече не са на мода


 

Моделът Тес Холидей е подписала договор с агенция за модели във Великобритания. Това споразумение я прави първият най-едър модел, който работи за водеща агенция в бранша, пише Mashable, цитирани от dbes.bg. Тес е на 29 години и живее в Лос Анджелис. Тя е висока 165 см и носи размер XXL. С това телосложение със сигурност се различава от признатия модел за красота - стройни крака и тънка снага. Въпреки това тя е харизматична и привлича погледите в индустрията със своите пищни форми.
Агенцията за модели е открила Холидей в Инстаграм, където тя е публикувала модни снимки и позитивни съобщения. Над 385 хил. я следват в социалната мрежа за споделяне на снимки, а Фейсбук страницата ѝ има 650 хил. харесвания.
Тес Холидей започва кариерата си като модел с големи размери, след като е била жертва на безмилостен тормоз в училището си в Мисисипи. Тя е напуснала и е станала гримьор и стилист в Сиатъл, Вашингтон. През 2010 г. тя се преместила в Лос Анджелис и стартирала официално своята успешна кариера като модел.
"Заобикалям се с позитивни хора и правя това, което обичам, което ме прави щастлива", пише тя в своя сайт, запитана откъде черпи своята увереност.
Договорът на Холидей предизвиква фурор в модните среди. По този начин индустрията отваря врати за хора, които имат влияние в социалните мрежи. Но също така показва, че хората искат да видят различни лица, модели, които не отговарят непременно на идеалните мерки 90/60/90.

 

Коментари

Новини Варна