IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
15:52 | 8 февруари 2015
Обновен: 06:38 | 6 май 2024

Секс скандал в Манчестър Юнайтед

Един го прави в тоалетна, другите снимат

По материала работи: Лиляна Трънкова
Секс скандал в Манчестър Юнайтед

Секс скандал разтресе английския гранд Манчестър Юнайтед. "Дейли Мейл" съобщава за наличие на видео запис, на който се вижда как играч на "червените дяволи" прави секс с жена (около 20-годишна) в тоалетна на нощен клуб.
 
Предполага се, че клипът също е заснет от футболисти на Юнайтед, поне ако се съди от разговорите във видеото. От полицията са иззели видеото и разследват дали в него има само секс или се касае за изнасилване.
 
Медиите на Острова бързо припомниха случая отпреди няколко години с освободения от затвора в края на миналата година изнасилвач Чед Евънс.
 
26-годишният нападател на Шефилд Уензди попадна зад решетките през април 2012, но бе пуснат след добро поведение. Евънс продължава да твърди, че е невинен.
 
Секс скандалите не са нещо ново за Манчестър Юнайтед. През 2010 година звездата на тима Уейн Рууни стана обект на изнудване от две проститутки, които успяха да докажат, че са спали с вече женения нападател.

Коментари

Новини Варна