IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
10:42 | 13 февруари 2015
Обновен: 09:51 | 6 май 2024

Лив Тайлър роди момченце

Името на бебето все още не е ясно

По материала работи: Златина Добрева
Лив Тайлър роди момченце

Лив Тайлър роди момченце на своя приятел Дейвид Гарднър. Актрисата вече има 10-годишен син Майло от бившия си съпруг Ройстън Лангдън. Името на бебето все още не е обявено.
Второто си дете тя е приветствала в сряда, 11 февруари. ''Бебето е здраво и всички са много щастливи", каза говорителят на двойката пред списание People.
Въпреки това източник, близък до семейството на Лив, е казал пред медиите, че малкият ще трябва да остане известно време в болницата, тъй като се е родил шест седмици по-рано.
37-годишната дъщеря на Стивън Тайлър потвърди, че очаква второ дете през декември, след като призна, че всичките й мечти се сбъдват, а една от тях е била да стане майка отново.
''От седем години мечтая да стана майка и да се снимам в телевизионен сериал с добър актьорски състав. Исках да имам и къща в провинцията. Е, всички тези мои мечти се сбъднаха в една година. Сякаш хванах влака експрес'', разкри тя.
В момента красавицата е звезда в шоуто на HBO "Остатъците", в което участва и Джъстин Теру, пише tialoto.bg. Бащата на втория син на Лив - Дейвид, е много добър приятел на Дейвид Бекъм и има 7-годишен син - Грей, от бившата си съпруга Давиния Тейлър.

Коментари

Новини Варна