IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
22:19 | 13 февруари 2015
Обновен: 23:53 | 9 май 2024

Мая Манолова и Ангел Найденов вдигат сватба

Това ще бъде първата в историята на родния парламент между двама народни представители

По материала работи: Слав Велев
Мая Манолова и Ангел Найденов вдигат сватба

Мая Манолова и Ангел Найденов от БСП ще сключат брак до края на годината. Първата в историята на парламента ни сватба между двама народни представители червената фурия ще обяви в новото предаване “Мармалад”, което стартира утре по Би Ти Ви, съобщи "24 часа".

Соцдепутатката и зам.-шефът на парламентарната група на левицата са сгодени от 3 г., но покрай работата все не им оставало време да си кажат “да” и официално. Манолова е вечно ангажирана със законодателни инициативи, в миналия мандат бе и зам.-шеф на Народното събрание. Найденов пък бе министър на отбраната в кабинета “Орешарски”.

Манолова ще покаже и лятната си жълта рокля, с която пленила сърцето на Найденов. Вчера тя се появи в парламента с нов стайлинг - със стилни очила.

Преди тях обаче брак ще сключи дъщерята на Манолова - Ралица, която се сгоди за приятеля си Мартин броени дни след парламентарните избори миналата година. Двамата се запознават в предизборната кампания през 2009 г., но любовта им пламва две години по-късно - отново в кампания. Затова сега Ралица, къде на шега, къде на сериозно, се заканила, че няма да прави сватба насред кампанията за местните избори наесен, а ще избере друга дата.

Коментари

Новини Варна