IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
18:08 | 20 февруари 2015
Обновен: 21:35 | 13 май 2024

Джони Деп отлага медения си месец

Заради новия филм на Амбър Хърд

По материала работи: Юлиян Атанасов
Джони Деп отлага медения си месец

Джони Деп и любимата му Амбър Хърд сключиха брак по-рано този месец по време на малка церемония в дома им в Лос Анджелис. След това двамата си казаха отново „да“ и отпразнуваха събитието на частния остров на 51-годишния актьор на Бахамите, пише dnes.bg.
Вместо да се отдадат на меден месец обаче, в момента двете звезди дори са разделени. Причината е, че красивата актриса се е върнала на работа и ходи на уроци по танци в Лондон като подготовка за ролята си във филма „The Danish Girl“.
Според източник на вестник Daily Mirror 28-годишната Хърд иска да се докаже като актриса, затова е решена да се справи блестящо с тази своя роля. „Амбър е забелязана да работи в танцовото студио по пет часа на ден. Тя не само трябва да научи стъпките, но и да постигне убедителна физика като на балерина“, споделя източникът.
Всъщност именно забързаните работни графици на Джони и Амбър са били причината двамата да се оженят в началото на този месец. Актрисата ще прекара следващите седмици в Лондон, докато съпругът ѝ трябва да замине за Австралия за снимките на следващия филм от поредицата „Карибски пирати“.

 

Коментари

Новини Варна