IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
18:54 | 20 февруари 2015
Обновен: 21:35 | 13 май 2024

Ким Чен Ун с глава на холивудски актьор

Приличал на Уил Смит

По материала работи: Юлиян Атанасов
Ким Чен Ун с глава на холивудски актьор


Диктаторът на Северна Корея се появи с нова глава, на която са променени формата на веждите и прическата. На снимките от партийно заседание, разпространени от държавната информационна агенция ЦТАК, се вижад, че Ким Чен Ун е с вежди наполовина – обръсната е външната им страна. Отделно са махнати бакенбардите му, пише БГНЕС. Самата пък прическа може да се нарече "платформа". Долната част на черепа е подстригана до голо, самата коса започва доста над ушите, а в горната част на черепа прическата е плоска – сякаш върху главата е сложена шапка, отбелязва информационният портал "Вокс" (Vox).
Списание "Пийпъл" (People) оприличи главата на Ким с прическата на известния холивудски актьор Уил Смит, който е афроамериканец. Изданието дори публикува снимки за сравнение.
Единственото непроменено нещо във външния вид на младия вожд е традиционното сако тип френч, което са носили баща му, дядо му и комунистическите диктатори Мао Цзе Дун и Сталин.
Преди около година местните медии писаха, че студентите в Пхенян трябва да носят прическа като на Ким Чен Ун. Преди това мъжете в сталинистката държава са могли да избират измежду 10 разрешени варианти за прически, а жените – от 18 варианта.

 

Коментари

Новини Варна