IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
12:00 | 24 февруари 2015
Обновен: 00:57 | 5 май 2024

Румънец продава девствеността си за 8 март

24-годишният Джорджан оценил непорочността си на 2000 евро

По материала работи: Златина Добрева
Румънец продава девствеността си за 8 март

Румънският охранител Джорджан Салиниевичи ще продаде девствеността си на 8 март по случай Международния ден на жената, пише в. "Дейли мирър".
24-годишният младеж е оценил непорочността си на 2000 евро и нито цент по-малко. Той решил да предприеме тази смела стъпка, след като узнал, че много девици правят същото с обяви по интернет. Но г-н Салиниевичи дебело подчертава, че ще се жертва само за "порядъчна дама".
Джорджан бил принуден да загърби следването, защото не могъл да заплаща студентските си такси. "Независимо от това как изглежда на външен вид, дамата, която ще отнеме девствеността ми, трябва да не е много грозна", изтъкна гардът. "Тя трябва да е симпатичен и почтен човек", допълва той, цитиран от БТА.
Джорджан вече получил едно предложение, но с възмущение го отказал, защото 29-годишната кандидатка се опитала да подбие първоначалната му оферта и предлагала само 1125 евро.
За да оповести своето неприлично предложение, г-н Салиниевичи разлепил листовки из родния си град Галац. Неговият приятел Васил Хан доверил, че Джорджан вече бил имал няколко приятелки. Но с тях никога не стигнал до секс, защото не му харесвали достатъчно.

Коментари

Новини Варна