IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
10:50 | 7 октомври 2019
Обновен: 21:25 | 8 май 2024

Виагра от градината или българските билки за сексуална мощ

Природната аптека крие неподозирани тайни, но много важно е и как ще ги приготвим

По материала работи: manager
Мурсалски чай и бабини зъби

Две билки несъмнено водят в класацията на най-добрите природни средства за повишаване на либидото и сексуалната мощ при мъжете. Те имат и много други полезни свойства за организма, които важат и за двата пола. Да се запознаем с техни величества МУРСАЛСКИ ЧАЙ и БАБИНИ ЗЪБИ:

 

Мурсалският чай осигурява здраве и дълголетие, и забавя процеса на стареене на организма.

 

Билката действа като естествена защита срещу микроби и вируси, облекчава възпаленията, действа тонизиращо, укрепващо и антианемично, намалява кръвното налягане (съответно и риска от инфаркт и инсулт), предотвратява развитието на ракови клетки, на атеросклероза и остеопороза. Предпазва още от настинка и грип, използва се за лечение на чернодробни и бъбречни заболявания, на кашлица и бронхит, при възпаление на сливиците и астма, стимулира умствената дейност.

 

Свойствата на тази уникална билка граничат със свръхествественото и невъзможното.

 

Наричат я още българската виагра, заради положителния й ефект върху мъжката потентност.


Специалистите по развъждане на Мурсалски чай съветват да варите 5 минути 20 стръка чай в 4 л. вода. Оставете да изстине и пийте като студен чай – без подслаждане 15 минути преди хранене 3 пъти дневно.

 

Друг вариант е сутрин и вечер са вари по 1 стрък от билката в 250 мл. вода.

 

А още една изпитана рецепта гласи, че 3 супени лъжици от билката се варят 3 минути в 1 литър вода и отново се пие преди ядене.

 

Важно!
Поради съдържанието на определени вещества (като танини и етерични масла) не се препоръчва прием на Мурсалски чай по време на бременност.


Билката бабини зъби се използва от хиляди години.

 

Китайците са я употребявали при бъбречни, сърдечносъдови и чернодробни заболявания, а гърците са я консумирали като диуретик и за повишаване на тонуса.

 

Тя се може да се прилага срещу хронично възпаление на половите органи и при двата пола, нередовна и оскъдна менструация, спазми на червата, жлъчните пътища и стомаха, мигрена, невралгия, бронхит и коклюш.

 

Има тонизиращо действие и също така може да се употребява при камъни в бъбреците. Успокоява вегетативната и централната нервна система.

 

Основното действие на бабини зъби се крие в нормализирането на функциите на половата система при мъжа и жената.

 

Интересен факт е че, при мъжете стимулира производството на тестостерон, а при жените увеличава естрогена, затова се използва като средство за повишаване на либидото. Екстрактът от билката стимулира производството на лутенизиращ хормон, който повлиява директно върху производството на тестостерон. Повишаването на неговите нива води до растеж на мускулите, удължена ерекция и по-висока потентност.


Peцeптaтa c нacтoйĸa oт paĸия e пo-cилнa oт oтвapaтa c бaбини зъби.


Зa нeйнoтo изпълнeниe ce пълни eдин бypĸaн c билĸaтa мaлĸo пoвeчe oт пoлoвинaтa нa eдин бypĸaн зa ĸoмпoт и ce дoпълвa дo гope c paĸия.

 

B тoзи вид пpecтoявa нa тъмнo зa двaдeceт дни, cлeдвa дa ce пpeцeди и дa ce изпивa пo 20 ĸaпĸи c мaлĸo вoдa cлeд ядeнe 3 пъти нa дeн. Πo пpoдължитeлнocт нa вceĸи 2 ceдмици дa ce пoчивa eднa ceдмицa.

 

Досега не е открит точният начин, по който екстрактът от билката оказва толкова добро влияние върху половата система. Специалистите фармацевти предполагат, че това свойство се дължи на химичното съеднинение протодиоцин. Чаят от билката има свойството да разхлажда и затова може да се пие през горещите месеци.

 

Билката помага при състояния като липса на сили, апатия, безсъние, напрегнатост, раздразнимост и сънливост. Друго полезно действие на чая от бабини зъби е, че нормализира високото кръвно налягане и спомага за лекуването на сериозни инфекции като например гонорея. Билката се използва като помощно средство при прееректилна дисфункция и се смята за натурален афродизиак.

 

Чаят от бабини зъби не позволява нивото глюкозата да спадне рязко след хранене. Той има способност да понижава теглото, което се дължи на това, че билката влияе върху нивата на лошия холестерол и на триглецеридите.

 

Важно!

Билката има силно дразнещо действие и затова не трябва да се прилага, ако имате възпаление на бъбреците и стомашно-чревния тракт, тъй като може да изостри заболяването.

 

 

Коментари

Nazir Mustafa ( преди 2 месеца )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна