IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
00:04 | 27 ноември 2019
Обновен: 09:13 | 24 март 2024

Любовен хороскоп за декември 2019 - РАК

Човек от миналото ще „развали“ настроението ви

По материала работи: Пламен Янков
Любовен хороскоп за декември 2019 - РАК

Любовният хороскоп за декември 2019 година препоръчва на Раците да отхвърлят всички работни дела, за да прекарват повече време с избраника/цата. Нищо няма да може да замени тези нежни и искрени минути, които ще прекарате насаме един с друг. Всички спешни въпроси решавайте заедно, за да няма „подводни камъни“. Пред вас ще се открият големи възможности, за да се развивате и израствате духовно.


Човек от миналото ще „развали“ настроението ви. Дори да не е бил любим/а, а просто приятел/ка, но отношенията ви, все пак, са били силни. Опитайте да се изолирате от звъненето и посланията, за да не може никой да навреди на новите ви отношения. В този случай, само категоричността ще ви помогне да се отървете от всичко, което ви пречи да постигнете комфорт.


Ако Раците са част от отношения, които не могат да се нарекат стабилни, то е по-добре да се откажат от тях. Не се дръжте да това, което безвъзвратно си отива. Помислете за себе си, разнообразете се и се освободете от натрупания стрес. Възможни са битови проблеми, ако не ги забележите от рано. Любовният хороскоп за декември 2019 година съветва да отделяте повече време на близките си, за да не се ядосвате по-късно, заради липсата на внимание от тяхна страна.


Благоприятно ще ви се получат мероприятията, насочени към съвместен бизнес и тържества. Ще успеете с всичко, което сте набелязали за този месец, дори финансовата ситуация да е критична. Не жалете сили и средства за развлечения, подаръци и общуване с децата. Хармонични отношения се създават от това, което вие самите влагате в тях.


Свинята ще помогне във всички начинания на Раците, без любов няма да ги остави. Романтичното настроение няма да ви остави до края на декември.

 

Коментари

Новини Варна