IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
08:18 | 7 март 2015
Обновен: 17:27 | 6 май 2024

“Акага” подготвят грандиозен концерт

Спектакълът ще е на 15 май в НДК

По материала работи: Златина Добрева
“Акага” подготвят грандиозен концерт

Марката за качествена музика, парти и добро настроение “Акага” ще присъства на 100% на концерта на групата, който ще се състои на 15 май в Зала 3 на НДК. Елитните музиканти подготвят шоу с най-големите им хитове през годината и са решени във вечерта на концерта да правят това, което могат най-добре – да накарат публиката да се забавлява максимално и да запази силен, позитивен спомен от преживяването.
Програмата включва селекция от най-големите хитове на "Акага" през годините, като започнем от “Летище”, Cuba Libre, преминем през “Пътувам”, “Един ден”, Jazz Is A Teacher, “Време за море” и стигнем до Rockabilly и 100% Funk. На концертът ще бъде представен новия летен сингъл на "Акага", върху който заедно с продуцентите си работят.
Специални гости на концерта ще са бившите членове на групата – Ясен Велчев и Калин Вельов, както и певците, с които са имали общи проекти – Графа, Дичо, Майкъл Флеминг – Lexus и др.
За пръв път на концерт на "Акага" ще има подгряваща група – нашумялата напоследък банда Funky Miracle, които "Акага" винаги са подкрепяли и промотирали като новата надежда на българската фънк и джаз сцена.

Коментари

Новини Варна