IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
13:06 | 10 март 2015
Обновен: 10:02 | 6 май 2024

Нашенка изпотява мъжете в Германия и Австрия

Сексапилната Антония Петрова e и шампион по шах

По материала работи: Златина Добрева
Нашенка изпотява мъжете в Германия и Австрия

Една българка покори с красотата си Германия и Австрия. Тя се казва Антония Петрова, но по никакъв начин няма общо с Мис България 2009, която стана известна и с животинските си прякори.
Антония е от София, но през 2003 г. се мести в Австрия със семейството си.
Петрова става първата българка, която подписва договор с германското издание на мъжката библия Playboy. Трябва да се отбележи, че то е най-четеното след американския си събрат, пише dnes.bg.
Антония Петрова е юрист и може би малко изненадващо - шампион по шах. В момента участва и в конкурса Мис Плеймейт 2015, като всеки може да я подкрепи до 11 март, когато приключва гласуването. Тя е Мис Декември.
"Не беше трудно да се съблека за фотосесията, все пак това е собствен избор. Исках да докажа на себе си, че не се притеснявам от тялото си", разказва Петрова пред Нова тв.
Родителите й приемат със смесени чувства голата изява.
"Майка ми беше малко скептична, но баща ми дори ме закара да се представя в редакцията в Мюнхен. В момента семейството е зад мен и са много горди и харесаха фотосесията", сподели красавицата.
Тя признава, че появата й изненадало много хора, още повече че не всеки ден се случва момиче от Австрия да попадне в германското издание на еротичното списание.

Коментари

Новини Варна