IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Живот
16:20 | 10 март 2015
Обновен: 10:02 | 6 май 2024

Модни фурии се хванаха за косите

Причина за сбиването станала Риана

По материала работи: Златина Добрева
Модни фурии се хванаха за косите

Модните фурии от две различни поколения Наоми Кембъл и Кара Делавин се сбиха в парижки клуб. Причина за разправата е станала общата им позната Риана.
Според очевидци на скандала Наоми първоначално се развикала на Кара за това, че се е отнесла лошо с барбадоската певица, която също се изявява в модните среди. След това обаче разпрата между двете е прераснал във физическа разправа.
"Наоми обвини Кара, че не уважава Риана и започна да й крещи, след което я блъсна, а Кара й отвърнa със същото", разказа свидетел. Друг твърди, че Делавин хванала Кембъл за косата в опит да отскубне част от къдриците на брюнетката.
"Кара не искаше да се забърква в скандал и постоянно казваше на Наоми "Разкарай се от мен", разказват очевидци, цитирани от БГНЕС.
Въпреки обвиненията блондинката, която е във френската столица за Парижката седмица на модата, отрича да има каквито и да е било лоши отношения с Риана.

Коментари

Новини Варна