IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
17:56 | 10 март 2015
Обновен: 16:19 | 27 април 2024

Търсят секси секретарки

Заплатата е 35 000 лири

По материала работи: Юлиян Атанасов
Търсят секси секретарки

Британска фирма за осигуряване на работа ICS пуснала провокативна обява в интернет, която предизвика бурни реакции на Острова, пише БГНЕС.
Снимката и сюжетът й не съответстват много на работния профил на секретарката. Но текстът, придружаващ провокативния кадър, гласи: "Необходима е секретарка в Мейфеър. Чорапите не са задължителни. Заплатата е 35 000 лири. Дали сте готова да заемете тази позиция?". Всъщност наведената хубавица на кадъра с тази минипола и добре оформени крака и позицията, която е заела, намекват, че търсената дама ще работи не само като секретарка.
Медиите във Великобритания осъдиха тази обява и я определиха като сексистка и абсолютно вредна, а лавина от негативни коментари се изсипа във Фейсбук и Туитър. "На някой в ICS известно ли му е, че вече е 2015 г.?", "Дали това е сериозна обява?" и "Страшно лоша оценка!" са само част от коментарите по случая. В отговор на тези критики от ICS казват, че само искали да направят връзка с култовия филм "Секретарка", който всъщност е предшественик на "Петдесет нюанса сиво".

 

Коментари

Новини Варна