IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
09:35 | 10 февруари 2020
Обновен: 16:27 | 27 март 2024

Брад Пит с изключително емоционална реч

Aктьорът вече беше удостоен с „Оскар“ през 2014 г., но само като един от продуцентите на филма „12 Years a Slave“

По материала работи: Слав Велев
Брад Пит с изключително емоционална реч

На церемонията по връчването на наградите „Оскар“ холивудският актьор Брад Пит произнесе много емоционална реч, в която преплете различни усещания.

 

Той първо небрежно спомена темата за неуспешния процес по импийчмънт на президента на САЩ Доналд Тръмп.

 

Държейки статуетката, която Брад Пит получи за актьор в най-добра поддържаща роля за изпълнението си във филма на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“, той се обърна към публиката:

 

„Казаха ми, че имам само 45 секунди да говоря, което е с 45 секунди повече от предоставените от Сената на Джон Болтън по време на импийчмънта на президента Тръмп."

 

Болтън, бивш съветник на Тръмп по национална сигурност, можеше да бъде основен свидетел на процеса, но не беше призован в Сената.

 

„Така че мисля, че може би Куентин трябва да направи филм за това кога възрастните в крайна сметка постъпват правилно“, добави актьорът.

 

 

Филмът "Имало едно време в Холивуд" е базиран на реални събития, но Тарантино предложи алтернативна гледна точка на трагичната история.

 

След церемонията Брад Пит обясни пред репортери, че е „много разочарован“ от събитията от изминалата седмица, по време на които Сенатът оправда Доналд Тръмп.

 

"Мисля, че не можете просто да оставите настрана факта, че изкуството да печелите със съмнителни, макар и не забранени трикове, надделява над правилните неща", заяви Пит, цитиран от Fox News.

 

В своята тържествена и много емоционална реч, Брад Пит спомена още и децата си от брака с актрисата Анджелина Джоли.

 

Двойката има три дъщери и трима синове, които, както каза актьорът „дават смисъл на всичко“, което прави.

 

Брад Пит вече беше удостоен с „Оскар“ през 2014 г., но само като един от продуцентите на филма „12 Years a Slave“.

 

 

dariknews.bg

 

Четете още: 

Коментари

Новини Варна