Варна 14°
fallback
Живот
14:22 | 18 февруари 2020
Обновен: 01:27 | 28 април 2024

Пилешки гърди с барбекю сос

Време на приготвяне: 35 мин., Порции: 4-5

По материала работи: Слав Велев

Продукти:

4 броя пилешки гърди без кожата

около 500 г сос барбекю

За хлебните трохи:

7 филии хляб

1 ч.л. чесън на прах

няколко стръка магданоз

черен пипер и сол на вкус

 

Приготвяне:

Сложете в кухненски робот хляба и подправките. Смелете ги до получаването на хомогенна смес. Нарежете пилешките гърди на филийки с дебелина около 1/1,5 см. Потопете всяко парче в соса, след което го оваляйте в хлебните трохи. Поставете филенцата в тава върху хартия за печене. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за 15 минути. След това с помощта на готварска четка намажете филетата отново със сос барбекю и запечете за още 10-15 минути.

 

az-jenata.bg

 

Смути с банан, канела, фъстъчено масло и мед

Автор на статията:
Слав Велев
0 коментара
fallback
fallback