IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
18:53 | 13 март 2015
Обновен: 01:32 | 28 април 2024

Божинов и Николета - Развод по Фейсбук!

Футболистът потвърди слуховете, че двамата се разделят окончателно

По материала работи: Слав Велев
Снимка: личен архив, фейсбук

Валери Божинов и Николета Лозанова се развеждат. Това потвърди футболистът в профила си във Фейсбук.

 

"За да сложа край на спекулациите, ще кажа истината, а тя е че с Николета се развеждаме! Няма да коментирам причини и няма да влизам в ничии пиарски схеми. Тя е майка на дъщеря ми и аз й желая всичко най-хубаво! Футболните успехи и децата ми са най-важни за мен. А от тук нататък всеки може да си пише каквото иска", написа Валери Божинов.

 

Божинов в момента е в Италия и се готви за мача си от Серия Б.

 

"В България, когато публична двойка се разделя, аудиторията реагира със смесени чувства - едни ликуват "така й се пада", други пък ожалват "горкичката, какво ли изживява", написа от своя страна Николета.

 

" Не търся и не искам съжаление, защото смея да твърдя, че животът ми и вчера, и днес, и преди месеци, и след месеци, ще бъде все така приказен, защото АЗ държа съдбата си в ръцете ми! Всякакви стечения на обстоятелствата са уроци, които ни правят по-силни, по-мъдри и по-уверени в себе си! Не обвинявам, не мразя, не хуля... А сърдечно благодаря за поредния урок", добави силиконовата миска.
 

Коментари

Новини Варна