IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
21:45 | 17 март 2015
Обновен: 02:33 | 28 април 2024

Кои зодии са най-големи лъжци

Скорпионите са едни от най-големите лъжци

По материала работи: Слав Велев
Кои зодии са най-големи лъжци

Лъжата е нещо, с което всеки си служи. Но според астрологични анализи, някои представители на зодиака са изпипани лъжци в сравнение с други. Ето с кои от тях трябва да се внимава.

 

Близнаци
Много от Близнаците са големи шарлатани. Когато лъжат, не им се налага да полагат особени усилия, защото си служат с голяма доза артистичност. И докато се усетите, че ви мамят, те ще ви засипят с още по-големи лъжи. Повечето от родените под знака на Близнаци толкова често си служат с лъжа, че след известно време, забравили какво са казали, ще измислят нова история, за да се прикрият.
Специфичното за техния модел на лъжа е, че в техните разкази винаги има доза истина, но просто обичат да си играят с нея. Тези Близнаци лъжат, когато искат да се харесат на някого, да предизвикат съжаление, лъжат често и в любовта.

 

Рак
Доста от представителите на зодия Рак са толкова опитни лъжци, че биха могли да се измъкнат неопетнени, дори ако бъдат обвинени в убийство. Ако решат да ви излъжат, за вас ще бъде доста трудно да ги разконспирирате.
Тези Раци често прибягват до лъжа във взаимоотношенията си с хората, за да запазят своята репутация, да предизвикат внимание и съчувствие, за да постигнат своите скрити планове. Добрата новина е, че в любовта си към партньора те в повечето случаи са отдадени и честни.

 

Лъв
Лъвът е този зодиакален знак, който иска да бъде на всяка цена в центъра на вниманието. В това няма нищо лошо, разбира се. Проблемът е, че често използва лъжата, за да го постигне. Немалко от родените под този знак са опитни лъжци и са готови да измислят какви ли не истории, за да ви накарат да повярвате на казаното.
Дори и да бъдат разконспирирани, те никога не биха си признали лъжата. Знаят как да ви убедят, че бялото е черно. Освен това, когато достойнството им е наранено, стават много отмъстителни и са готови да сринат нечия репутация, отново служейки си с лъжа. Що се отнася до любовните връзки, с тях трябва винаги да се има едно наум.

 

Скорпион

Скорпионът е известен като един от най-сексуалните зодиакални знаци. Но според астролози този знак попада и в графата на най-големи лъжци и го описват като най-безскрупулния, манипулативен, отмъстителен знак. Колкото са страстни в любовта, толкова добре си служат и с лъжа, особено когато искат да повалят врага. 

 

Риби

Представителите на тази зодия също не се затрудняват да лъжат, когато става въпрос да запазят своята репутация. Те имат две планетарни зависимости – Юпитер – планетата на преувеличението и идеализма и Нептун – планетата на фантазията и въображението. Ето защо те имат добро обяснение за тяхната измамна природа.

Лъжите на Рибите в повечето случаи не са злонамерени. Те просто имат нужда да измислят истории и случки, на които другите да повярват и всичко това, за да бъдат винаги интересни на аудиторията.

 

Източник: Azjenata.bg

Коментари

Новини Варна