IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
08:42 | 23 март 2015
Обновен: 10:07 | 6 май 2024

Изродихме и селфито: Пуберите залагат на интимните

Момичетата били по-дейни, снимат си "скритите" татуси

По материала работи: Лиляна Трънкова
Изродихме и селфито: Пуберите залагат на интимните

Нова мода е обхванала тийнейджърите у нас, за които слефи в природата или с най-близкия приятел са скучни. Пуберите вече се хвалят с интимни снимки, които разпространяват в интернет и сред съученици. Подобна мания вече е превзела подрастващите в Горна Оряховица, алармира в. "Монитор".

Учениците щракали с мобилните си телефони "най-милото", като по-отракани и дейни били девойките. Така на показ излизали снимки от пъпа надолу, като най-често се демонстрирали татуровки на интимните места под формата на пеперуди, сърца, дори и избухващи бомби.

Майка на шестокласничка от Горна Оряховица пък щяла да припадне, когато видяла в профила на дъщеря си снимка на момиче със замазано лице, чисто голо и в неприлична поза пред камерата. Станало ясно, че това е нейна съученичка, но и също така, че е масова практика.

Родителите на тийнейджърите са в потрес от тази нова мода сред децата им.

"Това е ужасно. Няма ли кой в тези сайтове да следи да не се пускат подобни снимки и видеа. Това си е чиста проба детска порнография. Идеалната примамка за педофили, сексманиаци и всякакви други психопати, които биха могли чрез снимките в чата да се запознаят с малолетните и да им направят нещо лошо”, възмущава се една от майките.

Компютърни специалисти споделят, че публикуването на подобни снимки може да бъде изключително опасно и снимките могат да бъдат копирани и поставени в порнографски или други подобни сайтове.

Преди повече от година се прочухме и извън пределите на страната, след като като се появи кадър от столична дискотека, на който девойката Лъчезара Стефанова тъкмо демонстрираше как се прави интимно селфи.

Тогава тя гостува и в национален ефир, за да обясни, че се забавлявала и обичала да прави глупости. Било й втръснало от глупавите селфина с патешки джуки на останалите момичета и затова решила да си снима "най-свидното". Тя коментира скандала с думите, че народът ни бил смотан и само гледа да прави сеир.

 

Коментари

Новини Варна