IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
14:35 | 21 август 2020
Обновен: 06:12 | 23 април 2024

20 красавици се борят за "Мис Варна" 2020

Претендентките за титлата, усилено се готвят, обучавайки се в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност

По материала работи: Слав Велев
Снимки: Мис Варна

Подготовката за най-очакваното събитие в морската ни столица "Мис Варна" 2020 вече започна, съобщават организаторите.

 

Грандиозният спектакъл ще се проведе на 27 август в лятната градина на комплекс "Морско казино", а специален гост на събитието ще бъде популярният оперен бас Деян Вачков.

 

20-те красавици – претендентки за титлата, усилено се готвят за надпреварата и за всички тях е осигурен екип от специалисти, които ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност.

 

И тази година красавиците са подложени на ежедневни, изтощителни репетиции и фитнес тренировки, водени от професионални инструктори.

Фотообективът на официалния фотограф на събитието Боби Решовски запечата незабравими кадри от всички фотосесии и партита на миските, организирани от екипа на VIP Fashion Group.

 

Преди броени дни приключиха и снимките на индивидуалните видеовизитки на участничките в конкурса, в които всяка една от тях споделя интересни факти за себе си.

 

Вече стартира и интернет гласуване за избор на "Мис Интернет Варна" 2020, където всеки може да избере своята фаворитка.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна