IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
10:44 | 2 април 2015
Обновен: 17:34 | 1 май 2024

Пролетната умора се гони със секс

Може да се практикува по много пъти на ден, и най-важното - на открито

По материала работи: Златина Добрева
Пролетната умора се гони със секс

Пролетната умора не е официално класифицирана като заболяване, твърдят психиатри. Според тях предимно северните народи страдат от явлението наречено „пролетна умора“.
При скандинавците се проявявала най-силно. Наблюдава се отпадналост, апатия, желание за повече сън. Южните народи пък не страдали толкова силно от тази умора. Много леко минавала при южняците. Даже почти не я усещали.


Защо е така ли?
Много просто - южняците живеят по-леко и весело, а освен това и със секса са по-добре. Истината е, че пролетната умора се гони най-добре със секс. Ако не вярвате питайте първият случаен лекар, който срещнете и той ще потвърди, че ако се движим повече и извършваме физически упражнения, няма да сме толкова отпаднали и уморени.


А какви по-добри и полезни упражнения от секса?
Нагоре-надолу, напред-назад, би казал страстният танцьор Алфредо Торес. Танците обаче сa уморително занимание. Трябва да ходиш до някоя зала, за да ги практикуваш. Там пък е прашно и затворено, има твърде много хора и малко кислород.
Сексът е друга работа. Може да се практикува по много пъти на ден, и най-важното - на открито. Чист въздух, птички пеят, пчели жужат... Внимавайте само да не е на твърде публично място, че нещата стават незаконни.
Не го правете и на терасата, защото наскоро класифицираха този секс като един от най-опасните. Да не стане така, че гонейки пролетната умора се оказвате в местната ортопедия.

Коментари

Новини Варна