IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
23:36 | 2 април 2015
Обновен: 06:45 | 28 април 2024

“Блекстрийт” записаха парче с Бобо

Едно от най-успешните парчета на групата е No Diggity, записано заедно с Dr.Dre

По материала работи: Слав Велев
“Блекстрийт” записаха парче с Бобо

“Блекстрийт” записаха песен заедно с трима български изпълнители. В парчето Carry the Flame участват Бобо, Даниел Камакоски и Веси Бонева.

 

Сингълът ще бъде представен на 4 април в столичен клуб. На официалната му премиера, за която специално ще пристигнат американските музиканти, ще бъде показано и вече готовото видео към тяхното съвместно изпълнение с наши артисти.

 

Идеята за общия проект се появява случайно. В началото на тази година арендби триото Ерик Уилямс, Марк Мидълтън и Джеръми Ханна идват за концерт в България. Покрай участието си получават покана да се включат в песента, която в този момент вече се записва от Бобо, Даниел Камакоски и Веси Бонева. Парчето е замислено като международен химн на благотворителната инициатива Holiday Heroes. С нея на големи български празници се помага на семейства, изпаднали в затруднения.

 

Освен тази песен на 4 април те ще представят и свои хитове, познати от близкото минало. На сцената с тях ще излезе българската фънк банда Southwick.

 

През годините “Блекстрийт” няколко пъти се разделят и събират отново. Стартирали в началото на 90-те години, музикантите вече 24 години са на сцената. Едно от най-успешните им парчета е No Diggity, записано заедно с Dr.Dre. Сингълът влиза в класацията на Rolling Stone и MTV топ 100 най-велики поп песни. Джей Зи пък ги кани да участват в песента му The City Is Mine. “Блекстрийт” са записвали с Джанет Джаксън, а в актива си имат и престижната статуетка “Грами”.

 

Източник: "24 часа"

Коментари

Новини Варна