IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
08:32 | 3 април 2015
Обновен: 06:46 | 28 април 2024

Задава се най-краткото лунно затъмнение за века

То ще ни даде възможност да се отървем от ненужни и изчерпани отношения

По материала работи: Златина Добрева
Задава се най-краткото лунно затъмнение за века

Най-краткото за това столетие лунно затъмнение ще наблюдават жителите на Земята на 4 април.
Небесното явление ще започне в 6.16 часа по времето на Източното крайбрежие и ще продължи само около 5 минути, съобщaва НАСА.
Лунното затъмнение ще се наблюдава от голяма част от територията на Съединените щати. В източната част на Северна Америка и в западната на Южна Америка в долната част на небосклона преди изгрева ще се виждат началните фази на затъмнението, когато земната сянка частично ще закрие Луната. В Азия, Индия, Западен Китай и Русия ще могат да бъдат гледани заключителните фази на лунното затъмнение след залеза на Слънцето.
Лунното затъмнение ще е третото от общо четири, които стават през относително кратък период - от 15 април 2014 г. до 28 септември 2015 г. Предишното бе през октомври 2014-а, припомня БТА. Тази честота на астрономическото явление се обяснява с положението на небесните тела в Слънчевата система.

Всяко затъмнение носи със себе си промени. Като завършване на определен жизнен етап, раздяла с ненужното и безперспективното.
Този път затъмнението ще бъде в знака на Везни, което означава, че ще повлияе на отношенията между хората. Вероятни са конфликти, търсене на нови партньорства или окончателни раздели.
Лунното затъмнение на 4 април ни дава възможност да се отървем от ненужни и изчерпани отношения, убедени са експертите от occult-times.
През този период се увеличават количествата на разводите, караниците, уволненията и промените в службата или дейности, свързани с междуличностните отношения.
Едновременно с това не само външни фактори и обстоятелства ще влияят върху живота на хората ще се променят и чувствата, плановете и целите.
В деня на затъмнението се постарайте да се избавите от всичко лошо, ненужно, за да може животът ви да се изпълни с нови ярки събития и интереси.

 

Коментари

Новини Варна