IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:08 | 24 октомври 2020
Обновен: 08:08 | 28 април 2024

Седмичен хороскоп за 26 октомври - 1 ноември 2020 - Скорпион

Активизира се физическата страна на живота ви

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 26 октомври - 1 ноември 2020 - Скорпион

Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода.

 

Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта, и ако това се случи - бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…

 

Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Активизира се физическата страна на живота ви.

 

Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги, ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията.

 

Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.

Коментари

Новини Варна