IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
12:20 | 30 октомври 2020
Обновен: 09:55 | 28 март 2024

Инструкторка от Варна защитава титлата Мисис България

По материала работи: Слав Велев
Инструкторка от Варна защитава титлата Мисис България

Днес, 30 октомври в София ще бъде избрана носителката на титлата "Мисис България", а сред основните претендентки за короната е и инструкторката по пилатес от Варна Борислава Господинова.

Борислава е и носителката на короната от тазгодишния конкурс "Мисис Варна 2020".

 

За най-красива омъжена жена в България ще се борят също и кандидатки от различни градове - Асеновград, Балчик, Бургас, София, Хасково и др., а Варна има цели три представителки. Освен Борислава красотата на варненските жени ще защитават и Калина Иванова, и Гери Михалева "Мисис Североизточна България 2020".

Самият конкурс ще премине в три кръга. Претендентките ще дефилират с народни носии и официални облекла. Всяка от победителките получава правото да представи България на международен конкурс за красиви омъжени дами.

 

Борислава е успешен инструктор по пилатес и функционален треньор, мотиватор и ментор на много жени в стремежа им към активен и здравословен живот. Ако желаете да я подкрепите, можете да участвате в онлайн гласуването на страницата на конкурса във Фейсбук.

Коментари

Новини Варна