IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
16:10 | 12 декември 2020
Обновен: 18:00 | 23 април 2024

Динко, Ванко 1 и Фики купонясваха тайно в Пазарджишко

Тони Стораро, който прекара тежко COVID извива глас в заведението

По материала работи: Слав Велев
Динко, Ванко 1 и Фики купонясваха тайно в Пазарджишко

С клипчета от пир в кръчма се похвалиха Динко и Ванко 1, пише HotArena. Ловецът на мигранти и рапърът пуснаха по едно и също време в четвъртък кадри от гуляй в претъпкана кръчма. Клип показва как Динко позира с Фики Стораро, който му пее на ухо. На следващия запис се вижда как Тони Стораро извива глас в заведението.

„Който има пари и връзки за него локдаун, коронавирус и маски няма. Да му мислят другите“, коментира последовател на Динко Вълев в социалните мрежи. Негов почитател забелязва, че Ванко 1 качва клип от същото заведение. На него рапърът гордо позира с цигара в уста и снимка на пукаща се по шевовете кръчма. На кадрите се виждат доста хора по масите. Вчера, сутринта клипът бе изтрит, но „България Днес“ успя да запази кадър. Феновете бързо реагираха и разконспирираха, че кадрите са от популярен ресторант-барбекю в Панагюрище.

 

От управата на заведението отрекоха да е имало купон в четвъртък вечерта или каквото и да е било събиране. В периода на пандемията работили само за да доставят храна по домовете. Управителят посочи, че Тони и Фики Стораро са гостували в ресторанта преди повече от месец, а клиповете са стари. В същото време потърсен за коментар Динко потвърди, че партито състояло, но по думите в Македония. Ванко 1 и Сторарао не бяха открити за коментар.

Коментари

Новини Варна