Варна 14°
fallback
Живот
09:48 | 19 декември 2020
Обновен: 23:52 | 29 април 2024

В Пампорово откриват ски сезона

Една от новостите е максималното дигитализиране на основни услуги в курорта

По материала работи: Ставри Таргов

При стриктни мерки за безопасност и за предотвратяване на зарази с коронавирус днес се открива ски сезонът в Пампорово. Ще бъде достъпна по-голямата част от ски зоната в курорта.

Отлично подготвени и отворени са пистите Язовира, Байпас- малката стена, Туристическата, Дельово дере, Картола и Стойките.

Една от новостите за този сезон е максималното дигитализиране на основни услуги в курорта за улеснението и безопасността на туристите.

От днес стартира новата онлайн платформа, където освен да се намери актуална информация за курорта всеки може да си купи лифт карта, ски пакет, хотелско настаняване и др.

Закупените онлайн карти за лифт ще могат да се вземат от ключови места в курорта от специални устройства чрез сканиране на уникален код.

Ще се предлагат също пластики за многократна употреба, които ще могат лесно да бъдат презареждани онлайн.

Любителите на белите спортове и зимната планина ще могат да се възползват от специални промоционални цени до 27 декември включително.

Целодневната карта за лифт за този период ще струва 52 лева за възрастен и 31 лв. за дете. А ски пакет с карта и ски оборудване ще струва съответно 62 и 38 лв., съобщава БНР.

Автор на статията:
Ставри Таргов
Пампорово ски сезон
0 коментара
fallback
fallback