IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
10:00 | 24 декември 2020
Обновен: 15:42 | 25 април 2024

Варненка и куп звезди забавляват зрителите на Bulgaria ON AIR на Бъдни вечер

Деси Добрева и Графа са част от специална програма за зрителите

По материала работи: Слав Велев
Варненка и куп звезди забавляват зрителите на Bulgaria ON AIR на Бъдни вечер

Навръх най-семейния празник – Бъдни вечер, Bulgaria ON AIR е подготвила специална програма за зрителите си. 

 

В 17:50 часа предаването „Директно“ ще предложи компилация от най-интересните теми, които зрителите видяха през годината. Как да се реши проблемът с грамотността на учениците и студентите, как да се насърчи приемната грижа у нас и как изкуството може да се превърне в антистрес терапия са част от темите, които екипът на предаването ще припомни в специалното си издание на Бъдни вечер.

 

За силата на вярата и човешкия дух по време на пандемия в предаването „Денят ON AIR“ ще говори митрополит Антоний. Във втората част от предаването ще гостува Силвия Кацарова, която ще разкрие каква беше 2020 година за нея и с какви надежди ще посрещне новата 2021. Не пропускайте разговорите за духа и вярата в „Денят ON AIR“ на 24 декември, от 19:30 часа. 

 

За доброто настроение на зрителите Bulgaria ON AIR е подготвила и много музика. На Бъдни вечер, от 20:30 часа политематичната телевизия ще излъчи концерта на Деси Добрева. Гласовитата певица ще изпълни някои от най-любимите български песни. След това, в 22:15 часа, започва грандиозният музикален спектакъл на Владимир Ампов – Графа. Концертът продължава над 2 часа, в които ще изпълни най-големите си хитове, както и дуетите си с Мария Илиева, Михаела Филева, Поли Генова, Любо Киров и Орлин Павлов. 

 

Гледайте празничната програма на Bulgaria ON AIR на 24 декември.

 

Коментари

Новини Варна