IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
10:00 | 26 януари 2021
Обновен: 14:47 | 25 март 2024

Един въпрос тормози от дни варненци: Кой си изпусна еднорога? (СНИМКИ)

Мъж облечен в розово-лилав костюм се разхожда в града от две седмици насам и хвърля в размисъл варненци

По материала работи: Слав Велев
Един въпрос тормози от дни варненци: Кой си изпусна еднорога? (СНИМКИ)

Розово-лилав еднорог от две седмици хвърля в размисъл варненци. Откакто се е появил по улиците, хората не спират да се чудят - изгубил ли се е, защо е тъжен, какво изобщо му е в душата на пухкавия еднорог?

Едни предположиха, че може да е загубил бас човекът, и даже го адмирираха - "Ако е така - браво! Малко хора си държат на думата!" Варненка обаче внесе малко яснота: "Ами не знам дали е загубил бас... ама от седмици се разхожда така... Поне аз 2 пъти вече съм го засичала на различни места и в различни дни.", пише "ГЛАС.bg".

"Затопли се времето и хората се отпуснаха... Нека е цветно!", радват му се някои, но други веднага контрират, че митичното създание, на което обикновено се приписват красота и изключителни вълшебни качества, не е особено във форма. Очевидно визират няколкото излишни килограма на розовия еднорог.

"Ваксините са виновни!", отсичат други, а още по-крайни техни съграждани направо "режат": "Има някои облекла, които не трябва да се произвеждат в големи размери! Това е едно от тях."

Повечето хора по варненските улици обаче, принудени вече месеци да си стоят вкъщи, се забавляват: "Е, няма лошо, малко разнообразие по улиците. На Хелоуин по-добре ли е?" "Виждала съм го два пъти така облечен. Кара ме да се усмихна. Става ми цветно и някак по-слънчево." "Той поне е облечен! А има един гол с кайбойска шапка и кубинки! Подскача от храст на храст в Борисовата"...

Не знаем истината за варненския розов еднорог, но едно е ясно - той не е единствен.

Коментари

Новини Варна