IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
12:15 | 7 февруари 2021
Обновен: 02:27 | 26 април 2024

Животът на шеф Манчев извън телевизора (ВИДЕО)

Най-известният кулинарен ТВ-критик у нас очаква изненади от всички негови дами за РД

По материала работи: Слав Велев
Животът на шеф Манчев извън телевизора (ВИДЕО)

Кадър: НОВА ТВ

 

Какъв е животът на шеф Манчев извън телевизора. Това разкриха от "НОВА" в "Събуде се".  В момента топготвачът се намира на Банско, където заедно с близките си практикува любимите си зимни спортове.


Шеф Манчев споделя, че хобито му са зимните спортове, играе също тенис на маса. Благодарение на тези занимания се чувства зареден и във форма.

„Споделям тези преживявания с моите деца и приятелите ми. Смятам, че човек трябва да спортува  и да ходи в планината, да се радва на чистия въздух. Здравословното хранене също е много важно, за да сме здрави и енергични.“

Утре е рожденият ден на шеф Манчев, а той очаква изненади от всички, които го обичат.

Междувременно сезон 15 на „Черешката на тортата“ тече с пълна сила.

„Този сезон оценявам всички участници. Давам им модел, съветвам ги как да използват подправките и продуктите. През моя вкус и вкусът на българина показвам какво трябва да правят или да не правят. Тоест, ако говорим за кимион или чубрица например, къде да ги използват. Всеки има заложен вкус в главата си, но на базата на него не бива да се обърква, защото всяка храна има определени подправки, които й отиват. Същото е и облеклото. Изключително взискателен съм, просто някои участници тази година ми харесаха страшно много. Бяха много добри и показаха изключително интересни неща в кухнята“, категоричен бе шеф Манчев.

Цялият разговор с шеф Манчев гледайте ТУК

 

Коментари

Новини Варна