IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
22:21 | 16 април 2015
Обновен: 20:42 | 17 май 2024

Селена Гомес фрапира с формите си по бански

Певицата почива в Мексико

По материала работи: Слав Велев
Селена Гомес фрапира с формите си по бански

Селена Гомес е една от най-харесваните звезди, която винаги пази добро поведение и се старае да не се замесва в скандали. Без да иска обаче, певицата провокира възмущението на някои от своите почитатели, появявайки се с изрязан розов бански.

 

Звездата никога не е била прекалено слаба, но и никога килограмите ѝ не са били в повече. В случая обаче Селена е избрала крайно неподходящ бански, който определено не показва най-добрата ѝ форма. Дори и наистина да е леко напълняла, както се говореше наскоро, певицата със сигурност не се е постарала да прикрие този факт.

 

Жалко е, че известните личности, в това число и Селена Гомес, разчитат предимно на професионалисти, които се грижат за визията им на официални събития и понякога не успяват да се справят сами в ежедневието си. Такъв е случаят и с 22-годишната звезда, която в момента е на почивка в Мексико и със сигурност е трябвало да се спре на друг модел бански.

 

Вижте снимките от плажната почивка на Селена и сами преценете – чар или бедствие е тя.

Източник: Tialoto.bg

Коментари

Новини Варна