IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
15:15 | 20 февруари 2021
Обновен: 20:28 | 24 март 2024

Мира Добрева претърпя катастрофа

Водещата се е разминала само с огънати ламарини

По материала работи: Ставри Таргов
Мира Добрева претърпя катастрофа

Мира Добрева е катастрофирала. Това съобщи самата тя, след като се включи в социалните мрежи, за да разкаже за тежкия си ден. За щастие водещата не е пострадала, а се е разминала само с огънатата ламарина на колата й и стреса от инцидента, съобщава "Стандарт".

"Не обръщам никакво внимание на предупрежденията за тройно критични дни, магнитни бури или слънчеви изригвания. Подминавам оплакванията на един или друг, че днес не му е ден, затова не е станало едно или друго.

Физическите, емоционалните и интелектуалните си ритми съм възложила като задачка единствено на себе си. Никога не упреквам някого или нещо, ако не ми провърви.

Днес обаче трябва да дойде отнякъде обяснение за този шантав ден, който започна криво и завърши още по-криво, като... ударих колата си. Гледам нагънатата ламарина и се питам какво му е на този ден? Някой има ли идея?!", пише журналистката.

Коментари

Новини Варна