IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
15:00 | 21 февруари 2021
Обновен: 13:49 | 15 април 2024

Асен Блатечки и Николай Урумов оцеляха на косъм при пътен инцидент

Черен лед и спукана гума едва не им коствали живота

По материала работи: Ставри Таргов
Асен Блатечки и  Николай Урумов оцеляха на косъм при пътен инцидент

Асен Блатечки и Николай Урумов са се разминали на косъм от трагедия на пътя. За щастие двамата се отървали само със стреса от инцидента и нямало пострадали.

Екшънът започнал, когато автомобилът, в който се возили актьорите, излязъл от шосето заради черен лед. Колата се оказала наклонена на една страна и Блатечки останал заклещен на седалката с колана си.

"Един завой по пътя за Севлиево беше заледен. Излязохме от пътя, а в същия момент - както разбрах по-късно, се оказа, че съм спукал гума. Колата застана настрани.

Ники Урумов успя да излезе, застана до автомобила и ми даваше указания как и аз да изляза. В началото не можех да мръдна - ако се откача от колана, падам", разказва за ужасната история Блатечки.

На помощ се притекли случайно преминаващи, които спрели до тях и заедно с актьорите върнали колата на пътя. Урумов отбелязва, че всъщност най-голямата опасност дошла от факта, че ако в този момент на същия заледен завой е поднесъл някой ТИР, направо е щял да ги помете и нямало какво да ги спаси, съобщава "Стандарт".

Коментари

Новини Варна