IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
14:15 | 28 февруари 2021
Обновен: 19:21 | 4 май 2024

Михаела Филева се сгоди с приятеля си

Чаровникът е поискал ръката на любимата си навръх Свети Валентин и тя, без да се поколебае, казала "да"

По материала работи: Ставри Таргов
Михаела Филева се сгоди с приятеля си

Mихаела Филева се е сгодила за приятеля си Стефан Радов. Поне това гласят най-новите слухове около певицата. Твърди се, че чаровникът е поискал ръката на любимата си навръх Свети Валентин и тя без да се поколебае казала "да".

Веднага споделила радостната новина с най-близките си приятели, но засега не бърза да крои планове за сватба заради продължаващата пандемия. Влюбените гълъбчета предпочитали скромна камерна церемония отколкото пищно празненство.

Филева отдавна заяви, че се чувства фантастично със Стефан. В началото певицата криеше връзката си, но вече не се притеснява да показва любовта си.

Двамата се загаджиха след драматичния й романс с Павел Николов от Pavell & Venci Venc’. След няколко изневери от негова страна тя остана с разбито сърце, което Радов успял да заздрави.

Макар и да не е от хайлайфа, Стефан, който се занимава с маркетинг, проявява разбиране към професията на звездата и винаги се съобразява с ангажиментите й, пише "Стандарт".

Коментари

Новини Варна