IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
09:45 | 22 април 2021
Обновен: 18:49 | 22 април 2024

А пък наша Лили хвърли в смут почитателите си: Сдобила се с руската "Спутник V"

Вече е бодната и с двете игли и доста по-спокойно комуникира с хората

По материала работи: Ставри Таргов
А пък наша Лили хвърли в смут почитателите си: Сдобила се с руската "Спутник V"

Лили Иванова влезе в отбора на хората, които се довериха на ваксината срещу коронавирус и вече може да не се притеснява от заразяване.

Гранддамата на българската музика за пореден път показа, че е с привилегии във всяко отношение, тъй като е сред единиците имунизирани с руската ваксина Спутник.

Това разкриват хора от обкръжението на примата. Лили е успяла да се сдобие с препарата, който не се внася у нас, благодарение на близките си отношения с братушките, пише "Марица".

Още от началото на имунизационния процес примата заявила, че се доверява само на Спутник. Тя се информирала подробно за качествата на различните ваксини и била убедена, че може да се довери само на руските вирусолози.

Иванова вече е бодната и с двете игли и доста по-спокойно комуникира с хората. Дори се шегувала, че може да почерпи за празника си на 24 април в много тесен кръг.

Лили никога не е крила топлите отношения, които изпитва към братушките, и си спомня с удоволствие големите турнета, които прави там.

Лили поддържа топли отношения и с Владимир Путин, който й изпращал поздравителни картички за всеки рожден ден, напомня "Стандарт".

Коментари

Новини Варна