IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Живот
10:50 | 23 април 2021
Обновен: 12:42 | 16 април 2024

От мускуляга – в миличка Мелиса. Преобразяването на Тишо от "Фермата"

Риалити звездата разкри, че е свалил цели 30 килограма

По материала работи: Слав Велев
От мускуляга – в миличка Мелиса. Преобразяването на Тишо от "Фермата"

Тихомир Рангелов/Мелиса Рангелова Снимка:Фейсбук

Мнозина ще запомнят петия сезон на "Фермата", излъчен през 2019 г., с участието на балканския шампион по културизъм Тихомир Рангелов, който накара всички да говорят за него, признавайки в ефир, че е хомосексуалист и има дългогодишна връзка с влогъра Красимир Николов, познат още като Стамбини, с когото живеят на семейни начала, предаде life.dir.bg.

Тогава немалко от зрителите пред малкия екран бяха озадачени от неговото откровение, тъй като мускулестата му физика и мъжественото му излъчване далеч не се вписваха в общоприетите разбирания за представителите на сексуалната му ориентация. По всичко личи обаче, че той все още съвсем не е приключил с изненадите, тъй като отскоро вече е... жена.

Неотдавна Тихомир лично обяви, че е транс, показвайки преобразяването си в социалните мрежи, където заличи името, дадено му по рождение, заменяйки го с Мелиса Рангелова. От известно време насам той качва в акаунтите си снимки, проследяващи прехода му от единия пол към другия, на които е напълно неузнаваем. На изображенията ясно се вижда, че той е свалил значителна част от теглото си, а освен това е пуснал по-дълга коса, която е изрусил, и си е поставил два пиърсинга - над дясната вежда и до лявото око.

В една от публикациите си риалити звездата разкри, че е свалил цели 30 килограма, но така се чувства по-щастлив от всякога. За да онагледи думите си, приканвайки потребителите на виртуалното пространство да открият разликите, той сподели втори колаж, като на една от фотографиите в него дори позира по бельо - слипове и сутиен. Почитателите на Рангелов приеха трансформацията му с противоречиви реакции. Утеха намира в спорта и киното, които му дават сили да преживее проблемите се у дома. Тренировките го карат да забрави страха, затова се фокусира върху тях. Така на 16 години става републикански шампион по културизъм, а впоследствие печели титли на балканско и на световно ниво.

 

Коментари

koko6oko ( преди 2 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна