IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
15:45 | 13 май 2021
Обновен: 07:36 | 20 април 2024

Трагедия: Почина Миро, победителят от "Big Brother"

Отиде си само на 40 години и остави малко дете

По материала работи: Слав Велев
Трагедия: Почина Миро, победителят от "Big Brother"

Победителят от втория сезон на Big Brother - Миро, е починал на 40 години. Това съобщи водещият Ники Кънчев  във Facebook профила си, предаде "ДНЕС.bg".

"Гадно, ужасно и тъпо. Смъртта е отнеса и Миро от втория сезон на Big Brother. Оставя Давид и Катето сами! Сбогом, момчето!", написа Кънчев.

През миналата година Георгиев се възстановяваше в специализирана болница за рехабилитация след получен инсулт.. Преди това е изкарал и коронавирус, както самият той е споделял пред приятели, въпреки че не си е правил тест. Твърди, че именно инфекцията е предизвикала и инсулта. За перипетиите си със здравето тогава бизнесменът сподели в профила си в социалните мрежи следното: "Моите спа процедури са малко по-различни от вашите". След което добави:

"40-годишнината ми започна Ударно, в буквалния смисъл на думата, даже и Баба Марта подрани с мартеница на неврологията на трета градска болница, малко в стил Аll inclusive, и почти се доближаваше - легло, коктейли венозно, до 5л на ден вливания три пъти на ден храна и пълно с аниматори, лекари, сестри, санитари, студенти, които всеки ден ми правеха масажи, ма не баш, викаха му рехабилитация. Благодаря на Господ, добре съм, прескочих трапа на късмет. Сега спокойствие и силна храна".

След като спечели на два пъти риалити формата Миро се впусна в сторителството и бизнеса с машини, но преживя фалити. След това започна да управлява собствено заведение. Успя да балансира и личния си живот, срещайки бившата моделка Катя Дюлгерова. Двамата имат 4-годишен син Давид и отглеждаха заедно и сина на Катя от предишна нейна връзка - 16-годишният Денис.

 

Коментари

Новини Варна